Sveriges trubadurer

Sveriges trubadurer

På Sveriges trubadurer samlas som namnet antyder Sveriges trubadurer. Här finns trubadurer från norr till söder och väst till öst. Även om tilväxtpotentialen fortfarande är enorm har Sveriges trubadurer seglat upp som den största poolen för trubadurer i Sverige.

Kostnadsfritt

Det är gratis för trubadurer att skapa en profil och ingen provision eller liknande utgår vid bokningar. Kunder tar kontakt direkt med respektive trubaudur med de kontaktuppgifter som finns i profilen för att boka eller ställa frågor.

Vill du vara med?

Till alla trubadurer som hittar hit vill jag hjärtligt välkomna er att skapa en profil genom att klicka här. Det går snabbt att skapa en profil och den kan fyllas upp med mer innehåll efterhand.

Feedback

Jag har en massa ideer om hur jag vill utveckla sidan och kommer lägga till mer funktioner efter hand. Jag hoppas att kanske någon av er som hittat hit vill bidra med förslag om vad just du tycker att jag skall fixa. Tveka inte att kontakta mig på sv.trubadurer[SNABEL-A]gmail.com eller skicka meddelande på Facebook till Carl Robert Helmbro vad det än gäller.

Vem driver Sveriges Trubadurer?

Sveriges trubadurer drivs inte av någon utan är ett verktyg som tillhandahålls ideellt av mig Robert Helmbro som privatperson.

Robert Helmbro
Lund, 22 februari 2018


Legalt

Respektive trubadur ansvarar själva för det material som läggs upp på respektive profil. Tveka inte att kontakta mig via kontaktuppgifterna ovan vid ev. upphovsrättsintrång eller liknande.

Integritetspolicy

Sveriges trubadurers integritetspolicy finns här.